Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Glykys..nimeni nu poate sa ajunga sa isi cunoasca partenerul 100%, dar macar 80 % tot trebuie sa il cunosti, sa simti ca e facut pentru tine, sa iti dai seama ca sunteti pe aceeasi lungime de unda sau nu, ca aveti conceptii de viata asemanatoare...nu te poti casatori cu oricine decat daca esti disperat si ai 40 de ani si iti apare singurul om care e la fel de disperat si se bucura ca sta cineva cu el de vorba mai mult de 5 minute.
Eu am vorbit cu multi baieti la viata mea si crede-ma ca e foarte sanatos sa iti dai seama ca nu e nimic placut in a incerca sa tot gasesti ceva frumos intr-o persoana, cand nu prea ai ce de fapt.
Nu inteleg aceasta conceptie de casatorie laoha, ca doar oricum nu cunoastem pe nimeni 100%...decat ca pe o casatorie din disperare si fara alte oportunitati in viata, altfel nu ai cum sa te casatoresti decat alegand din cei 5-10 oameni care iti apar in viata.
Eu nu m-am maritat cu nici primul care a adus vorba despre casatorie, nici cu al 2-lea...nici cu cei cu care am iesit in oras...dar m-am maritat pe cel pe care l-am ales, pentru ca trebuie sa stii sa alegi in viata avand ajutorul lui Dumnezeu.
|
Andrusca, eu te inteleg, parerile noastre nu sunt contradictorii, dimpotriva... eu am 21 de ani, am iubit si iubesc inca foarte mult un om (pe care l-as alege, daca ar fi numai dupa mine) pentru care eu cred ca as fi in stare de orice sacrificiu si cu care cred ca as sta nu 51 de ani, ci 100, insa... sunt multe obstacole... Nu mai am 16 ani, sa ma arunc orbeste. plus ca eu trebuie sa imi termin si studiile, in momentul acesta am alte prioritati. Daca va fi sa fie sa putem fi impreuna, m-as bucura enorm, as fi cea mai fericita. Daca nu, sunt sigura ca, prin rugaciune, o sa fie un altul, mai bun decat acesta... Totul are un rost in viata asta si totul se intampla cu voia Celui de sus :).