View Single Post
Vechi 29.09.2009, 18:44:43
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Da, asa este dar te-ai intrebat vreodata de ce rata devortului a ajuns la 60% iar in alte tari le este si teama sa mai dea statisticile? iar divort banuiesc ca intelegi ce inseamna macar din auzite, sper..o devastare in toate planurile, dupa o asemenea trauma este foarte greu sa iti revii ca om normal, este ca si cum moare cineva in familie.

Bunicii mei au aniversat 51 de ani de casatorie (va doresc si voua acelasi lucru) si bunica spune ca si acum, dupa 51 de ani, a descoperit ca nu il cunoaste indeajuns pe bunicul :). Dar asta nu a impiedicat-o sa isi tina familia unita, prin rugaciune si multa credinta, iar bunicul nu a fost nici mai bun, nici mai rau decat alti barbati si nu a fost nici dragoste la prima vedere, dimpotriva. Casatoria e cruce, asa spun ei. Nu ma intereseaza statisticile, un om isi poate controla si e responsabil doar pentru propria casnicie. Evident, poate da un exemplu pozitiv sau negativ celor apropiati, dar fiecare isi poarta crucea... Stiu ce inseamna un divort mai bine decat oricine, parintiii mei sunt divortati, iar pe maica-mea nu am mai vazut-o de 13 ani...Am, asadar, in familie, un exemplu negativ si unul pozitiv. Pe care crezi ca o sa il aleg?