Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos
Ce va impinge pe voi cei buni,cei ce detineti adevarul sa intrati pe forum ortodox ?
am citit si am citit ,am vazut ca exista crestini ortodoxi care cunosc f bine bibilia (exact ca voi ) ,am vazut ca au rabdarea sa va explice si sa va argumenteze cu citate biblice,dar nu !
nu aveti forum adventist,penticostal etc ? de ce ne invadati ? cumva pentru ca vedeti ca nu aveti biruinta ? nu stiu daca se poate ,dar ar trebbui ca atunci cand iti faci cont sa fi intrebat dc esti crestin ortodox,si dc esti,doar asa sa iti finalizezi contul !
intrati cu forta in viata oamenilor,incercati sa indoctrinati ,si daca nu puteti ne faceti betivi,curvari etc
Dar nu va uitati la voi !
Diavolul va ajuta ! Dar D-zeu e mai puternic ,si ne va ajuta sa ramanem fermi in credinta noastra ! Hai aruncati cu piatra in mine "fratii mei ", crestini adevarati !
|
De ce victimizați acuma? Dacă nu ați observat până acuma, nu intrăm decât pe acest subforum, și anume doar pe topicele în care se spun minciuni despre noi și despre credința noastră. Avem datoria să corectăm dezinformarea. Sunteți liberă să vă trăiți credința așa cum doriți, nu vă intră nimeni cu forța în viața dvs. Aveți o conștiință și aceasta vă obligă să verificați cu Scriptura dacă ceea ce spunem este sau nu adevărat. Domnul să vă ajute!