View Single Post
Vechi 11.02.2007, 15:53:08
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Am vazut oameni plingind in timpul Sf. Liturghii , stand inghesuiti intr-un scaun sa nu-i vada nimeni . Am vrut sa intervin crezind ca-i este rau (persoanei) , dar mi-a facut semn cu mana rizind ca nu e cazul .
Iata ca participarea nu depinde nici de cor , nici daca cinti sau nu , ci de inima fiecaruia si de mila lui Dumnezeu .
Unii se pling ca copii fac prea mare galagie . Sint ce-i care " sint imprastiati " oricum , si cu copii si fara copii .
Normal ca oamenii sint neputinciosi ,vor invata cu timpul ce inseamna "participare".
Dar sa nu cautam motive copilarest fratilor , hai sa mai fim si sinceri din cind in cind !
Doamne ajuta !
Copii bineinteles ca se plictisesc. Trebuie sa aiba si ei locusorul lor si cineva sa le vorbeasca despre Hristos. Asa cum sint in alte tari au clase. Dar ma rog in Romania se interpreteaza altfel. Aici unde sint eu grecii au clase si unele doamne dintre laici se ocupa de educatia lor religioasa .Au si ei locuri in biserica si 10 minute parintele se ocupa si de ei apoi merg in liniste din nou la clase si cind e vremea impartasirii vin pe rind cu profesorii lor, si va spun ca nu se mai gata rindul asa de multi sint.
Reply With Quote