[quote=zaharia_2009;168773]
In alta ordine de idei , orice om de familie buna,de bun renume(asa cum spune si sf. ap. Pavel) care este EDUCAT ,si care respecta familia parintilor si a bunicilor sai nu doreste sa se ,,asambleze" cu o persoana mai putin onorabila ! Crezi dumneata ca o fata/femeie cu mintile in cap ar dori sincer sa se incurce cu un barbat vicios : care bea un pic, care curveste sau a curvit un pic, care are meteahna prietenilor de table sau de fotbal uitind ca este familist, sau alte si alte vicii ? Eu nu cred ! Se feresc cu multa abilitate de acestia !Si asa vicisitudinile vietii schimba omul de linga tine(si si pe tine )darmite sa pleci cu indoieli de la inceput .
Of, ce bine ar fi sa aveti dreptate, domnule Zaharia! Mai sunt si fete / femei (ce-i drept, nu stiu daca cu mintile in cap) care doresc sincer ce spui dumneata. Din fericire, acelea au si parinte duhovnic, care nu le lasa sa cada in pacate si le spune: "De e voia Domnului sa fii cu el vei fi, de nu, nu". Imi pare foarte rau pentru povestea Dvs, dar toate lucrurile au un scop in viata asta, poate asa a fost voia Domnului si in cazul Dvs, si al lui Felix si privesc cu respect atitudinile libere ale amandurora.