Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 09.02.2007, 21:49:47
sabina sabina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel
Iar in ce priveste cartile sectare, sunt de acord, fiecare dintre noi, ostasi sau ne ostasi am avut in mana o brosura sectara, e adevarat ca multi le mai au si acum, e un neajuns normal, dar asta tine de vointa fiecaruia nu neaparat de OD, iar despre bibiliile cornielescu, vrei sa-ti spun in cate case de crestin ortodocsi se gasesc? 60-70% dintre ortodocsii care au Biblia o au in traducere ,
Astea, da argumente! Si eu avut in mana brosuri si carti secatare, si la mine in casa se afla biblia cornielescu. Dar asta nu insemna ca aplic ce se scrie in acele carti sau arat credinta mea din acele carti, si nici nu cant din biblia cornielescu in Biserica!
Domnule danyel stiti ca vorbiti cu oameni adulti? nu dealta, dar argumentele dv. sunt copilaresti. Dar am intelegere pt. dv daca aveti sub 20 de anii...

Ati scris mai sus :"Sabina...critici si ataci cand e vorba de criticarea OD nu te sfiesti sa-i critici si pe preotii care fac parte din ea si pe episcopii care o sustin! ca dovada cat de statornica ti-e ortodoxia, apoi vb despre OD lunandu-ti informatii de pe forumul OD, dar acest forum nu poate avea pretentia ca prezinta OD in adevaratul sens al cuvantului la fel cum nici acesta pe care ne aflam nu are pretentia ca prezinta ortodoxia, deci sabina, daca chiar vrei sa-ti faci o idee corecta despre OD, du-te la sursele ei autentice,"

Unde m-am legat de preoti sau episcopi? Vad ca tot imi confirmati acuzele mele. Vam acuzat mai sus ca doriti sa ma denigrati si a urmat acesta caracterizare fantezista a dv.
Cat despre forume. Vam trimis pe doua forume administrate de mebri Od-Sibiu, din care unul este declarat forumul oficial Od-Sibiu. Deci vam trimis in casa OD, sa vedeti neoprotestantismul, ca daca va trimiteam pe unele pagini Web ati fi spus ca sunt scrise de "dusmani" OD.
Sursele autentice are la baza cartea "Ce este Oastea Domnului?" a pr. IOSIF TRIFA ,
si prezinta ce sa vrut sa fie OD. Iar trimiterile mele la cele doua forume arata ce ajuns OD, si cum interpreteaza gresit dorinta si visul pr. IOSIF TRIFA membri ei.
Arata defapt situatia actuala OD. Si este edificator, si confirma , repet inca odata, ceea ce am vazut eu in Adunarile OD-Sibiu.
Reply With Quote