View Single Post
Vechi 25.09.2009, 01:55:40
iustinian
Guest

Implicit

Draga Claudiu..am citit cu atentie ceea ce spune Pr. Vasile Istr. si personal cred ca nu are nimic a face cu iubirea aproapelui (nu mai vorbesc de vrajmasi), la care ne indeamna Iisus Hristos. Sunt trist cand vad cat venin, cata ura iese din gura unui om pe care Dumnezeu l-a randuit sa fie exemplu in toate. Sunt mahnit in sufletul meu cand vad ca in contul Duhului Sfant se pun si asemenea reactii, opinii si pe care unii (printre care si tu) le gasesc de bune doar pentru faptul ca corespund cu dorinta de razbunare si nu pot admite faptul ca altii au alte viziuni, pareri cu privire la lume si viata. Istoria consemneaza faptul ca in jur de 50 de milioane de crestini (alti istorici scriu de 100 de milioane) si-au pierdut viata in timpul Imperiului Roman doar pentru ca si-au "permis" sa creada altceva decat credea restul lumii..pentru asta au platit cu viata, dar nici unul nu si-a permis sa comenteze ceva rau de religia romanilor. Vrei sa mai discutam despre DUHUL SFANT? Refuz sa cred ca DUHUL SFANT a fost CEL care l-a indemnat pe Pr. Vasile si pe altii sa scrie ceea ce tu gasesti de bun. Uneori uitam sa mai fim oameni si sa ne respectam reciproc..si mai stiu ca daca Biblia pe care o citesti nu te face mai bun, nu te apropie de DUMNEZEU, atunci cu siguranta te face mai rau, mai crud si mai razbunator..
Reply With Quote