Oameni buni..am citit afirmatiile si argumentele pe care le aduceti pro sau contra acestui subiect si unele (sa-mi fie cu iertare),dar unele mi se par puerile si fara nici cel mai mic suport.
Am citit si eu Scriptura si am ramas ingandurat si cu multe semne de intrebare..foarte multe.. Tot ce vreau sa spun este ca daca la creatiune DUMNEZEU a binecuvantat ziua a saptea(iar unii sunt de parere ca a fost Duminica, altii Sambata, altii Vinerea), in Noul Testament parca se face lumina si se scoate in evidenta, i se spune pe nume zilei in care sfintii apostoli merg sa se inchine. Temelia pe care se cladeste credinta parca se sfarama cand citesc de Sf. Pavel ca merge sa se inchine intr-o zi de sambata; privesc la credinciosii din acele vremuri care "au fost crestinati" de Iisus si care au auzit cu urechile lor ceeace ii invata EL, cum ii invita pe sfintii apostoli sa ramana si sambata viitoare ca sa-i invete. Pt mine este uimitor..si poate sa-mi spuna oricine ca nu-i asa..pentru ca eu am citit si am vazut cu ochii mei
|