Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 09.02.2007, 20:20:00
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

In primul rand Biserica nu-i o marca care sa contina o serie de elemente neaparate si neschimbatoare, e adevarat, la sf slujbe nu trebuie sa se cante cu instrumente, dar daca te aduni dupa slujba intr-un anumit mediu si canti anumite cantari ce e rau daca le canti la orga? poi nu sunt slujbe? iar faza cu manelizarea cantarii OD, e chiar exagerata
Iar in ce priveste cartile sectare, sunt de acord, fiecare dintre noi, ostasi sau ne ostasi am avut in mana o brosura sectara, e adevarat ca multi le mai au si acum, e un neajuns normal, dar asta tine de vointa fiecaruia nu neaparat de OD, iar despre bibiliile cornielescu, vrei sa-ti spun in cate case de crestin ortodocsi se gasesc? 60-70% dintre ortodocsii care au Biblia o au in traducere cornielescu,
in legatura organizatiile protestante care-si zic "Oastea Domnului" cu ce sunt vinovatii ostasii-ortodocsii?
Despre ostasii care pleaseaza OD deasupra Bisericii, eu nu am auzit inca, sincer, se pare ca tu ai auzit!, or fi si de astea, dar parerea lor nu este si parerea oficiala a OD, altceva nu mai comentez, sa lasam lucrurile sa decurga, tot timpul vor exista oameni care sa aprecieze sau sa denigreze OD, la fel cum unii apreciaza Biserica iar altii nu! intru toate lucrurile, Domnul sa fie slavit!
Reply With Quote