Citat:
Īn prealabil postat de The_Fallen
Eu nu inteleg cum poate cineva sa se dea jos din masina si sa bage in spital un om pentru ca l-a claxonat.Trebuie sa fii idiot si oligofren numai si pentru a te da jos si a ameninta cu bataia.Descreieratii care fac asa ceva distrug vieti, de isi vad unii tatal batut in fata lor pentru ca un imbecil a considerat ca are dreptul sa isi faca dreptate cu bata.
Cum ati trecut examenul psihologic pentru a primi carnet, cu shpaga sau cu pile?
|
Nu cred ca are legatura cu examenul psihologic, acest examen are putine sanse sa descopere un nebun, dar ce sa mai vorbim de a precizice innebunirea unora.
In dreptatea mea credeam ca: dau o lectie celor care gresesc sau nu ma lasam calcat de cei care ma provocau.
Cum sa-ti explic: De exemplu daca imi vad de drumul meu si vine unul cu obraznicie si imi taie fata, iar daca il atentionez ca a gresit ma injura/provoaca, atunci consideram ca il pot invata o lectie, ca data viitoare sa se gandeasca de doua ori inainte sa injure/provoace pe cineva. E drept ca n-am bagat pe nimeni in spital , n-am lovit dar pe unii i-am speriat.
Acum am ajuns sa ignor majoritatea cazurilor, mai ales ca am familie.