Subiect: Tendinta
View Single Post
Vechi 22.09.2009, 00:58:45
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Am inteles ca nu esti din cei de care zicea Anna, dar eu ziceam asta din cauza ca o apostrofai ca a deschis un asemenea topic. Mi se pare o reactie fireasca la ceea ce se poate citi adesea pe aici.
Cand povestesc unora din prietenii mei (ortodocsi) unele chestii care se scriu pe forum, au aceleasi reactii (tinand cont de felul fiecaruia de a fi) ca Anna.
Nu as vrea sa fiu inafara topicului cu parerile mele dar deobicei greseala cea mai frecventa sau mai mare a comunicarii pe topic este ca f. multi dintre noi nu pun chintesenta gindirii lor in formularile pe care le posteaza lasindu-ne involuntar ,pe noi sa deducem detaliile. Uneori deducem bine dar de cele mai multe ori nu. Asa de exemplu una este ca ceva sa fie permis in vietuire si alta este rigoarea ta mai pronuntata de a te abtine de la aceste ,,permise" si sa te comporti mai ascetic. Una este sa ai tu o parere(oarecare)si alta este daca parerea ta este sau nu conforma cu a bisericii.
La defectul de comunicare scrisa (aratat mai sus )se adauga defectul cunostiintelor,preacticilor si parerilor gresite stigmatizate de tine si anna.
Asa este pe forum... dar in felul acesta putem fi surse de...orice, dar mai ales de sminteala pt. cei incepatori in credinta !
Reply With Quote