Citat:
În prealabil postat de condor
Adevarat, ce spuneti. Fara credinta in jertfa lui Hristos sunt zadarnice si stiinta si curatenia noastra. "Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni." (Efeseni 2:8). Asta nu inseamna ca Sfanta Scriptura desconsidera faptele credintei (adica, faptele izvorate din credinta ca ai primit in dar mantuirea)."Credinta fara fapte este moarta". (Iacov 2:17).
Totutusi, Sfanta Scriptura este cea care poate "sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire"(2 Timotei 3:15). Poti muri cu Biblia in mana; dar, fara Biblie (Cuvantul lui Dumnezeu) moartea este mai sigura. Cel rau are mai mult succes asupra celor nestiutori; inselaciunea este mai lesne de infaptuit.
Cand ati spus "cararea lui Hristos", la ce v-ati referit? Care este acea carare unica?
|
Ortodoxia....si am constatat ca si celelalte denominatiuni cunosc acest fapt, se si vede din modul cum adreseaza intrebarile " Care este, ce ati vrut sa spuneti, de ce este Ortodoxia calea dreapta?" Daca ati fi siguri 100% de " cararea lui Hristos" nu ati mai intreba in stanga si in dreapta, sau intra pe forumuri ortodoxe....Eu nu am ce intrebari sa adresez altor denominatiuni si nici nu ma intereseaza ce pretexte au pentru ratacirile lor, si asta pentru ca Ortodoxia este calea cea adevarata!
Doamne ajuta!