Unii graiti bine ... altii vor invata !
Trebuie sa faci ce zice preotul, nu ce face preotul ! Interesanta aceasta vorba. Insa cei care au un copil sau doi(ca mine de altfel) pot spune ca nu este chiar asa. Copilul tau va face exact ceea ce vede la tine, chiar daca tu ii spui ca nu este bine. Si va vrea sa faca exact ca tine, pentru ca pentru copil tu esti idolul lui. Asa si noi muritorii de rand, ne uitam la mai marile fete bisericesti, si vrem sa fim ca ei. Insa aici apar diverse probleme. X5, sau slk ? Oare sa fie dorinta Dumnezeului nostru. Chipul lui Daniel pe clopot... chip cioplit ? Nu stiu, nu sunt nici macar vre-un expert, insa stiu ca acest daca aceasta postare va fi modificata de catre admin in vre-un fel, voi face tot ce stiu ca sa ii para rau. De ce ? Pai uite de asta: Forum inseamna sa ai o parere personala, sa scrii exact ceea ce simti cu unica conditie sa nu fi nesimtit. Insa daca vrei sa critici pe cineva,indiferent cine este aceea persoana, cred ca esti binevenit, pentru ca in felul acesta, noi ceilalti participanti la discutii iti vom putea da o mana de ajutor in gandirea ta. Fie te vom ajuta sa vezi daca ai gresit, fie vom constata ca ai dreptate. De asta sunt pe acest forum, sa cunosc oameni care gandesc, care comunica si care sunt pregatiti sa recunoasca atunci cand gresesc.
"Exista lucruri imposibil de realizat si stim asta, insa vine unul care nu stie si le realizeaza!"
|