danionvasile (07.02.2007 09:13:39): Seria de conferinte din post va incepe probabil in a doua duminica din post, la Brasov. Voi vedea exact traseul final si voi anunta pe site data si locul conferintelor.
danionvasile: Pana sambata volumul de interviuri pe care mi le-a luat Romeo Petrasciuc despre drumul tinerilor spre Hristos si nelamuririle lor va fi cules, apoi va intra la corecturi. Problema principala a ramas titlul: cei mai multi tineri vor Legenda mea, dar ceilalti pur si simplu nu percuteaza, ci vor ceva cu Hristos in titlu - idee despre care ceilalti imi spun ca va avea impact mai mic. De asta ma gandesc sa cad la pace cu ambele tabere. Ce ziceti de titlul: Avocatul tinerilor? Si o sa aiba ca introducere un articol care sa arate ca Dumnezeu e de fapt cel mai bun prieten al tinerilor, ca le intelege retinerile legate de apropierea de Biserica (potrivit cuvantului Sf. Nicolae Velimirovici - Daca ar fi trait crestinii cum trebuie, paganii s-ar fi convertit la credinta crestina...)
|