View Single Post
Vechi 18.09.2009, 14:20:21
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raluca06 Vezi mesajul
Si eu m-am gandit la asta. Nu imi sta in caracter sa vad lucrurile altfel decat sunt. Nu stiu daca sufera, dar stiu sigur ca tine la mine. Nu ma incapatanez sa cred asta. pur si simplu am simtit-o. Nu am sincer nici cea mai mica idee pentru atitudinea lui. Parca nu e el. Asta cred ca ma doare cel mai tare. Plus ca atunci cand eram impreuna am vbit de cateva ori bune despre ce a fost intre el si ea si spunea FOARTE convins ca si daca noi ne vom desparti, el nu s-ar mai apropia de ea in veci. Ca si mine, el uraste si nu intelege oamenii care inseala. Tocmai de asta zic ca pe langa motivele pe care mi le-a dat, atitutinea lui e de neinteles. E un om cu principii si nu inteleg cum s-ar schimba asa repede.

Incerc sa ma relaxez si sa imi revin, dar de cate ori mi se pune geana pe geana, tresar. Nu dorm decat 3-4 ore pe noapte. Nu stiu sincer ce sa mai fac. Am incercat chiar sa nu-mi pese. Nu pot, ajung in acelasi punct. Si credeti-ma ca in mod normal am o vointa de fier. ACum nu pot, nu am putere oricat as incerca.
Te inteleg si asta pentru ca toti am fost indragostiti in viata asta, si unii chiar de cine nu trebuia. Si mie mi s-a intamplat sa ma indragostesc, dar si eu ca si tine sunt destul de rationala si am un instinct de conservare foarte bine pus la punct...si in paralel cu starea de indragosteala am analizat foarte bine "obiectul" indragostelii mele, am ascultat opinii si in final am ajuns la concluzia ca de fapt el era mai mult proiectia idealului meu, si nicidecum partenerul compatibil cu mine...si asta pentru ca eu l-as fi vrut compatibil dar el nu era de fapt si acest lucru il poti constientiza numai facand apel la ratiune. Slava Domnului ca m-am autosalvat din acea situatie si au aparut alti baieti in viata mea, am evoluat, am ajuns sa ma cunosc foarte bine si sa stiu ce vreau si cum vreau sa fie " iubirea vietii mele"

Cat timp a durat relatia voastra si cat de diferit este el acum fata de persoana pe care credeai ca o cunosti? Ai putea lua in considerare si faptul ca unele persoane prefera sa recurga la texte de genul celor folosite de prietenului tau pentru a pune cumva capat relatiei, si asta fara sa fie pus in situatia de a prea multe explicatii sau a fi prea dur. Si eu am pus capat catorva relatii, nu mi-a venit usor sa fac asta...dar simteam ca alta optiune nu am, decat aceea de a-mi vedea de viata.Din experienta mea de viata, decizia de a ma detasa de baietii cu care am vorbit a fost cea mai buna, pentru ca aveam credinta in Dumnezeu si in instinctul meu..si asa a si fost.

Eu cred ca aceasta situatie este spre binele tau...chiar daca acum iti vine greu sa crezi asta si sa privesti la rece...cred ca fostul tau partener incearca sa se detaseze fara a te face sa suferi prea tare, cel putin asta cred ca este intentia lui clara.

Last edited by AndruscaCIM; 18.09.2009 at 14:22:41.
Reply With Quote