Subiect: Un sfat
View Single Post
Vechi 18.09.2009, 11:16:21
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Stai putin, dar ce iti pasa tie? Daca intr-adevar tu trebuie sa muncesti mai mult fiindca ea nu isi face treaba, ai motive sa fii suparata si poti sa ii spui sefului. Daca in schimb tu nu esti afectata in mod direct -- de ce te agiti. Nu tu o platesti, ci patronul, e treaba lui sa vada daca toti angajatii isi fac treaba, nu a ta. Daca lui nu ii pasa, desi ar trebui sa stie in fiecare minut ce fac angajatii...

Cred ca mai mult iti este ciuda ca ea nu face nimic si ii merge, pe cand tu nu ai curajul sa faci la fel. Pe de alta parte, de unde stii care sunt cauzele comportamentului colegei? Poate ca o plateste foarte putin si de asta e demotivata. Poate ca a angajat-o ca sa faca numai unele tipuri de treaba, deci chiar nu trebuie sa se complice cu chiar orice. Poate ca are o situatie grea acasa, au intervenit brusc probleme grave -- ai intrebat-o ce face, cum ii e viata...etc.?

Noesisaa, nu-mi vine sa cred ca poti gandi asa! tu ai servici? sau ai un servici unde esti foarte motivata pentru munca care o faci? cu siguranta nu ai fost niciodata pusa in postura Coralinei altfel nu ai vorbi asa; si vezi ca se mai poate interpreta si ca ai putea fi in postura colegei Noesisei;
cand ai probleme grave sau alte probleme in viata, nu cred ca iti arde de stat in fata calculatorului pe internet sau sa te joci;
La servici ne petrecem cea mai mare parte a timpului, deci suntem ca intr-o familie;si acasa cateodata un membru al familiei se plange ca munceste mai mult si atunci se iau masuri de indreptare, dupa caz
Treaba cu venitul la servici a unei persoane care scuipa sange cand tuseste mi se pare deplasata, nu are nici cea mai mica tangenta cu subiectul, iar daca la locul de munca nu pui si putin suflet ci te comporti ca un robot doar pentru ca esti platit..........lasa de dorit
Reply With Quote