Subiect: Un sfat
View Single Post
Vechi 17.09.2009, 18:39:35
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Of Doamne, acum imi pare rau ca am postat.
Va multumesc oricum pentru sfaturi.

Lavinia, nu sunt vizata in nici un fel, relatia mea cu managerul e una mai mult decat cordiala. Situatia e simpla, el nu stie ca respectiva nu-si face treaba pentru ca este foarte foarte ocupat cu alte treburi. Avem foarte mult de munca in momentul de fata, auditori pe cap, sedinte peste sedinte, etc... asa ca nu ma mira faptul ca nu observa ca ceva e in neregula. Plus ca e si un om "prost de bun" daca intelegi ce vreau sa spun.

Moshule, solutia ta e ... extrema. :) A la lieutenant Columbo as putea zice. :) La noi in firma exista un departament care se ocupa cu monitorizarea site-urilor vizitate insa banuiesc ca acest lucru se face prin "sondaj".

Noesisaa, drept sa spun ma cam deranjeaza psihoanaliza din mesajul tau (partea cu ciuda pe care as simti-o eu...). Eu sunt genul de om devotat firmei pentru care lucreaza, mie imi pasa cand banii se arunca pe fereastra / pe incompetenti / pe lenesi. Eu ma simt demotivata pentru ca in loc sa tragem toti la caruta in mod cinstit, asist la un comportament care frizeaza bunul simt. Cum sa nu ma indigneze situatia cand stiu ca un coleg de-al meu venea la munca si cand era bolnav rau de tot (tusea cu sange), ca seful meu face zilnic 240 de km de naveta, ca un alt coleg are nevasta internata la psihiatrie de 2 luni si tot vine la munca si-si face datoria cum poate el!? Toti avem probleme insa asta nu ne legitimeaza a ne trage in piept angajatorul si a-i supraincarca pe colegi cu sarcini pe care ar trebui sa le rezolvam noi insine!
Iar intamplarea face sa stiu exact cat castiga aceasta colega a mea - pot sa-ti spun ca e o suma onorabila de care nu o singura data s-a declarat ea insasi multumita! Cat despre fisa postului ei, o stiu si pe aia, nu are vreun statut special in firma, nu are menirea de-a se ocupa numai de anumite taskuri.
Tu imi spui ca n-o platesc eu asa ca n-ar trebui sa-mi pese. Pai, intr-un fel, eu contribui la salariul ei pentru ca imi fac datoria, firma castiga si ea isi poate lua salariul! Eu nu stiu cum este la tine la munca insa la noi se iau masuri drastice de reducere a costurilor. Multi oameni au fost dati afara, toate cursurile cu fost anulate, ni se cere sa printam cu o pagina mai putin pe zi (pana acolo s-a ajuns) si tu imi spui ca n-ar trebui sa-mi pese?!