View Single Post
Vechi 16.09.2009, 23:11:19
Danette's Avatar
Danette Danette is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2009
Religia: Ortodox
Exclamation Oare aceste forum este lasat la voia intamplarii?!?

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Serios acum, tu chiar crezi ca daca vrajitoria e o chestie atat de nasoala si dark pe cat crezi tu, e suficient sa imiti niste personaje dintr-o carte si gata, esti vrajitor?

O crestere in interes nu inseamna ca o sa te trezesti maine dimineata si vei fi inconjurat de vrajitori.

Bblia zice clar si ca liliecii sunt pasari.

Exista prietenie si curaj si in Harru Potter. De multe ori chiar mai mult decat in LOTR.

Si Gandalf ce era? Sau Elrond?

A, bine ca mi-ai zis, era sa il caut in lista de meserii. Norma ca nu e normal. Dar adu-ti aminte, vorbim de Harry Potter.

Si tu esti o victima. Doar ca esti mai zgomotos, mai lipsit de politete si pregatire in a te exprima. Esti unul din cei care isi imagineaza ca elocventa unui paragraf e direct proportionala cu numarul de semne de exclamare din el.

Acum esti si critic literar?

A, am inteles acum problema. Intr-adevar, Lord of the rings e plina de crestini. Deci mult mai buna. Mi se parea mie ca Legolas ascunde ceva cruci pe sub pelerina aia de elf.

Singurii muci intr-o ipotetica fasole sunt ai tai. Atat ca exprimare, cat si ca (lipsa de) logica. Kleenex anyone?

Cine sunt aia? Si Fani, si eu suntem "oameni". De ce sunt aia mai calificati? Sau sunt ca tine, care nu au pus mana sa citeasca Harry Potter, dar au citit pe un forum ca e plin de mizerii?

Ce sunt aia satanisti? Si ce sunt aia vrajitori? Mai bine, stai, ce sunt aia crestini?
Incep sa-mi pun intrebarea: Ce se vrea acest forum?

Este crestin ortodox?

Sau aici cei care isi expun pararile sincere, sunt luati la bascalie de asa zisii ATEI AGNOSTICI?

Daca sunt atei, ce cauta pe forum?

Oare Administratorul acestui forum- DACA EXISTA!!!!- nu l-am vazut intervenind pana acum, nu are nimic de spus?

Nu este prima oara cand suntem jigniti !

Poate este bine sa fac lista cu cei care din rea-vointa fac bascalie, iar bascalia stie toata lumea cine o face- daca nu cititi-l pe Dan Puric...bascalia a fost inventata de comunisti, adik de atei...

Sunt foarte indignata!