[COLOR=Black]As vrea sa stiu, dumneavoastra ce aprere aveti in legatura cu aceste microcipuri? Prin ce credeti ca ar fi ele in folosul poporului, si de asemeni, ce dezavantaje credeti ca ne aduc? Intelege cineva oare cum "suvbstituie ele echipul lui Dumnezeu in om[/COLOR]"?[/quote]
S-a descoperit ca o unda energetica,produce in orice om,sentimentul de MINIE,DORINTA etc...de la distanta fara ca acel om sa stie DE CE SE MAINIE.Tehnologia exista.Pentru al cauta pe Dumnezeu,ai nevoie de liniste si calm.Treptele catre Dumnezeu apar asa,incepind de la cel mai scazut nivel:
APATIA/VINOVATIA
SUFERINTA
FRICA
DORINTA
MANIA
MANDRIA
.............fara PUTERE de la Dumnezeu.
CURAJ
NEUTRALITATE
ACCEPTARE
DISPONIBILITATE
RATIUNE
IUBIRE
IUBIRE FARA CONDITII
..................sprijinul PUTERII este prezent.
PACEA...
.............
Aceste sentimente SINT/CONSTITUIE omul.Mergi la cumparaturi ? Esti DORINTA.Te certi ? Esti MANIA.Nu sti ce sa faci ?SUFERI si visezi pentru ca NU TE SIMTI BINE in acea clipa/secunda...etc.
Aceste cipuri,vor avea''grije'' in mod automat sa mentina oamenii in sinul primelor 7 sentimente subconstiente,lipsite de puterea spirituala (80% din populatia Romaniei se situeaza acolo),iar aparitia cipurilor,este raspunsul stapinitorului acestui veac,la avansul tot mai ferm al omenirii pe calea spirituala spre Dumnezeu.
PS: folosul poporului nu exista...doar iluzia despre folosul poporului exista,totul este politica,priveste MAI DEPARTE,nu te opri aici.
Si o scurta povestire reala de aici de unde sint :
Aveam un vecin,care tot timpul spunea/lauda mai pe ocolite...pai,am apartament,am masina si bani in banca..oooo,da sa vez ce serviciu am avut eu...etc,etc...si...de vre-o 2 luni,s-a dus dincolo.Si stau si privesc si observ ca: masina lui e TOT aici,apartamentul este TOT aici,etc,etc..dar EL NU MAI ESTE AICI.
Concluzie :EL NU AVEA NIMIC....''ELE''al aveau pe EL.Aveti grije sa nu va aibe nimeni.
Amin.
|