Citat:
În prealabil postat de cristina2012
Andrei, ai si n-ai dreptate. Suntem putini. Si iti dau un exemplu: asta primavara am fost internata in spital cu fiul meu care si-a rupt mana si a avut nevoie de operatie. Saloanele din Budimex au fost modernizate cu... televizoare. Oare ce crezi ca se auzea la ora 10 noaptea in orice salon? REGINA! La ce se uitau mamele si copiii in acelasi timp? La REGINA. Eu nici nu auzisem pana atunci de Regina asta. Si in cabinetul asistentelor era tot Regina. OH, si absolut nimeni nu pierdea Hanna Montana. Numai copilul meu nu stia nimic de REgina si era cam afon in ceea ce o privea pe Hanna Montana. Deci, ma intreb si eu, oare cati am iesi in strada? Si ne-ar huidui toata lumea care nu intelege ce avem noi impotriva idolilor lor.
Si inca ceva sa va mai spun: m-am dus la librarie sa cumpar caiete pentru copii. Vanzatoarele care ma au la suflet ca le fac vanzare la carti, mi-au spus ca daca vin peste doua zile, atunci or sa aibe caiete cu Hanna Montana si nu mai stiu cine!!!!!... 
|
Intr-adevar, problema cu copertile caietelor e cam veche si fara rezolvare, caci au mai fost discutii din-astea si pe la TV, dar fara nici un rezultat, vad eu. Nu stiu ce or fi vazand asa deosebit la "Inima de tigan", "Regina", "State de Romania" si mai te miri ce continuari. Oare de ce ne mai miram cand ne fac astia din alte tari gipsani?!?

Apropo de Hannah Montana, cu ea n-am nimic; am vazut episoade pe anumite canale cu ani in urma, si acum redifuzate pe cele pt desene , dar e o fata decenta. e un serial comic, de urmarit.
Partea nasoala e ca acei comercianti care se chinuie sa scoata bani din orice dau si acelora un aer de .... ieftin....
Cand eram eu la scoala, aparusera caietele cu peisaje. Din fiecare tara era cate un peisaj... foarte frumoase.... apoi cele cu niste fete si niste baieti pe coperta, carora le faceam mustati si barbi si ochelari si dinti cariati, cand ne plicti la ore.