Eu nu stiu ce sa cred despre blestematele astea de vraji, multi ani am fost in cumpana daca sa cred sau nu in ele, chiar daca am asistat inca din copilarie la exorcizari si altele de genul . Probabil ele chiar exista atata timp cat unele lucruri se manifesta atat de ciudat precum spui si tu aici.
Intrebarea este, cine sa faca aceste vraji si mai ales, de ce ?
Si eu am anumite stari foarte ciudate, venite parca din senin, de cativa ani, dar nu stiu pe seama cui sa le pun, poate a stresului, a problemelor pe care le-am intampinat, cu toate ca sunt o persoana puternica, nu stiu, dar uneori tind sa ma gandesc si la acest gen de tulburare facuta din invidia celorlalti, si de invidie din partea celor din jur nu duc lipsa deloc, mai ales a rudelor.
Nu stiu ce sa cred, dar, cu siguranta se intampla ceva cu vacuta voastra...Si totusi, te-ai gandit ca poate sa fie vre-o problema medicala ? Sa nu uitam ca si medicina are foarte multe taine, iar organismul viu, de asemenea . Nu inteleg, cine ar face rau la o vacuta, sa fie oare primitivismul si intoleranta noastra chiar atat de acute ? !
Posibil ca la tara sa se intample mai cu precadere astfel de lucruri, astfel sa inteleg ca sta diavolul sa se uite in gura si-n inima unor prosti si analfabeti, doar pe premiza ca o au plina de invidie si uriciune ? Si totusi, daca exista aceste farmece, de ce ele nu au aproape niciodata legatura cu cele mai importante si invidiate puteri ale lumii, cu aspectele politice si financiare, si au tocmai cu partea aceasta mediocra a societatii ? ! Asta mi se pare cel putin nejustificat.