Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Domnule, penibil numeste-l pe Sf. Apostol Pavel (daca-ti da mana), ca el explica astfel invierea si ridicarea in vazduh impreuna cu dreptii aflati in viata la venirea Domnului.
Vindecari de cancer au loc peste tot inclusiv in Biserica AZS, pentru ca Dumnezeu face minuni, slava Lui! Insa minunile nu fac dovada veridicitatii religiei, fac doar dovada dragostei lui Dumnezeu pentru toti oamenii. Noi nu ne-am laudat niciodata inaintea oamenilor cu vindecarile acestea, desi ele exista cu duiumul.
|
Biblia e un tot unitar in deplina armonie. Dar daca vrei sa ,,dovedesti,, o anumita teorie, e suficient sa alegi versetele potrivite cu interpretarea ta si sa le lasi deoparte pe cele care te contrazic.
Apoc. 20, 4-6 „
Și am văzut sufletele celor tăiați pentru mărturia lui Iisus și pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, și nu au primit semnul ei pe fruntea și pe mâna lor. Și ei au înviat și au împărățit cu Hristos mii de ani. Iar ceilalți morți nu înviază până ce nu se vor sfârși miile de ani. Aceasta este învierea cea dintâi. Fericit și sfânt este cel ce are parte de învierea cea dintâi. Peste aceștia moartea cea de a doua nu are putere, ci vor fi preoți ai lui Dumnezeu și ai lui Hristos și vor împărăți cu El mii de ani. ”.
Versetele de mai sus spun inca o dată clar că sufletul există constient in afara trupului cand tu ai afirmat ca in biblie nu se vorbeste nicaieri de suflete constiente. Plus ca ti-am postat de mai multe ori destule versete care te contrazic categoric, dar nu vrei sa le iei in seama.
Una e o vindecare de cancer tinand regim numai cu sucuri de fructe si legume, fara hrana solida timp de 40-50 de zile si alta e vindecarea unui cancer in stadiu terminal, cu multiple metastaze fara regim, ci doar prin actiunea lui Dumnezeu si aparitie in vis sau stare de veghe a unui Sfant cu darul vindecarii de mult trecut la Domnul.