interpretari ciudate
Dragii mei,sunt un martor al lui Iehova si m-a frapat modul in care interpretati Biblia....
Sa va dau doua exemple:
-imaginile din Tabernacol si Heruvimii de pe chivot NU erau asezate acolo pt.inchinare!!
Evreii NU se inchinau chivotului,ci NUMAI Tatalui ceresc,IHWH!!! (IEHOVA).
-pe cale de consecinta,cultul icoanelor si al crucii INCALCA FLAGRANT porunca a II a!!!
Acolo scrie " sa nu-ti faci chip cioplit,nici turnat,NICI VREO ASEMANARE A UNUI LUCRU DE PE PAMANT SAU DIN CER si SA NU TE INCHINI LUI"!! Clar??NU SE REFERA LA LUCRURI PAGANE,ci la TOATE LUCRURILE!! Deci,TOTI CEI CE SE INCHINA ICOANELOR SAU CRUCII,sunt,conform Bibliei,nu crestini,ci idolatrii!!! Sigur,termenul e dur,dar nu am ce face;nu eu spun aceasta,ci insusi Dumnezeu!!
Al doilea exemplu este cu privire la identitatea Fiului,Isus Christos.Dvs.dati o interpretare halucinanta unui verset foarte clar.Obarsie inseamna origine,inceput....iar Tatal nu are obarsie (inceput) in timp ce Fiul are( ...inceputul zidirii...ati citit??).Fiul are toata puterea in cer si pe pamant de la Tatal.Fiul nu cunoaste ziua sfarsitului,deci NU este Dumnezeu Atotputernic.Numai Tatal este,pt.ca Tatal este capul lui Christos.Biblia ne spune fara echivoc:"...avem UN SINGUR DUMNEZEU-TATAL...".Sigur ca-l numeste pe Fiul Dumnezeu,dar si Moise a fost facut Dumnezeu pt.Faraon....Fiul are o dumnezeire diferita de a tatalui.NU este egal cu Tatal.Biblia ne spune ca " nimeni nu l-a vazut pe Dumnezeu si sa traiasca" ,in timp ce pe Isus l-au vazut multi,inclusiv in glorie cereasca!!Fiul ,la sfarsitul domniei de 1000 de ani,se va supune Tatalui...
Deocamdata atat si sper sa inlaturati din comentarii indecenta si intoleranta....
|