Citat:
În prealabil postat de caminaris
Pai pe tine sovidiu (actualul vsovi) cred ca te tine Dumnezeu oricum mai mult decat pe noi ca ii esti simpatic numa si dupa cum postezi! Pe mine ma umfla rasul de fiecare data cand vad o postare de-a ta si-mi esti tare simpatic:)
Io n-as vrea sa ma ia Dumnezeu acum ca-s tare pacatos si m-as duce direct in iad. Chiar daca oricum sunt mai bine decat in trecut cand nu stiam de Dumnezeu. Mi-as dori, nu sa-mi dea 200 de ani de pocainta (ca poate ma sfintesc mai repede) dar sa-mi dea exact atat cat trebuie ca sa ma agat cu varful unghiilor de cel mai jos locsor al Raiului. Ca odata prins nu-i mai dau drumu'.
|
Este o pilda cu un pacatos care sa tanguia amarnic in iad. Pana la urma Dumnezeu vrea sa-l scape si ii da un fir subtire de ata. Odata cu el s-au agatat si altii si le-a tras un picior sa ramana singur. Bineinteles ata s-a rupt. Si i-a zis ingerul ca degeaba se va tangui de-acum. Ca ata aceea subtire ar fi tinut oricat de multi frati ai lui, din mila lui Dumnezeu, dar cu rautatea lui si-a adus pierzarea.
Se mai spune undeva sa ne rugam sa intram si la uma urmei, dar sa ramana usa deschisa...