View Single Post
Vechi 11.09.2009, 17:55:20
ogmios ogmios is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.09.2009
Implicit

Vsovi ma judeci gresit …nu cred ca am spus ca nu cred in Iisus sau in Dumnezeu…intradevar nu cred in mantuire asa cum o intelegeti voi..nu cred ca pe calea rugaciunii se poate obtine aceasta viata de dupa moarte …aici gresim noi-prin faptul ca luam prea direct anumite ziceri si uneori in loc sa incercam sa devenim cu adevarat mai buni ne mintim singuri prin rugaciuni(ipocrizie un cuvant pe care il urasc)…
Cu toate ca spun acestea eu sunt credincios..inca mai cred in Dumnezeu defapt chiar il simt aproape de mine, dar cea in care refuz sa mai cred este biserica…biserica in general care este condusa de oameni…ganditiva la ce a reprezentat biserica de-a lungul timpului…si va rog facand asta sa nu uitati ca au murit oameni (poate genii) acuzati de vrajitorie, nu uitati va rog ca au murit oameni in cruciade-oameni care nau vrut sa renunte la principiile lor,sa nu uitam nici de ura ciudata care ii desparte pe oamenii care au diferite religii…Iisus nu asta nea invatat si de aceea tot spun ca binele pe care el la adus in lume a fost folosit impotriva binelui ..as putea sa mai continui cu astfel de exemple, dar nu ar avea sens …dar acum faceti asocierea cu inceputurile crestinismului…crestinii erau cei care sufereau in tacere..ei au fost rastigniti, schingiuti,ucisi cu pietre -ei au indurate imense dureri pentru principiile lor si pentru faptul ca ei au crezut cu adevarat in Dumnezeu..acei oameni au fost cu adevarat credinciosi…cati dintre voi ati avea curajul sa faceti ceau facut ei??? DA dintre voi toti cei care va rugati neincetat cati??? Aici apare ipocrizia si doare…
…in adancul sufletelor voastre oricat de fanatici religiosi ati fi sau nu stiti bine ca spun adevarul…nu spun nimanui sa renunte la mantuire-va cer doar sa cautati mai cu atentie calea cea corecta…MANTUIREA o veti gasi mai presus de fanatism si de biserica…pierdeti cat mai putin timp cu rugaciuni pentru a avea cat mai mult timp sa faceti lucruri bune..lucruri bune pentru viitoarele generatii..