View Single Post
Vechi 11.09.2009, 13:43:28
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

poate ar trebui sa pleci , daca nu esti aici pentru motive bune;de unde stii dumitale ce am lasat noi?Uscaturi sunt peste tot si la penticostali si la baptisti si la catolici , si la ortodocsi;de unde stii dumitale ca nu le respectam invataturile, sau de unde stii ca dumitale invataturile si datinile primite atat prin epistole cat si prin cuvant?Aaa , probabil ca nu stii...Stii dumitale cate zeci , sute sau chiar mii de interpretari sunt la Scriptura?Si cate secte la fel ca a dumitale care toti se cred detinatori ai adevarului?Si dintr-o secta si o `reformare` o noua reformare si o noua secta , pentru ca nu prea tin mai mult de cateva zeci sau sute de ani sectele astea, dezradacinari si dezradacinari , minciuna e de mai multe feluri.In schimb ortodoxia e pastrata de aproape 2000 de ani la fel.In legatura cu botezul eu mi-am exprimat punctul meu de vedere daca te intereseaza pune-te si citeste , nu are rost sa ne invartim in jurul cozii de anapoda.Un ultim lucru :

Iar Iisus i-a chemat la Sine, zicând: Lăsați copii să vină la Mine și nu-i opriți, căci împărăția lui Dumnezeu este a unora ca aceștia.

cuvantul pentru copii este paidion care inseamna prunc mic sau tanar, sugar.

În ceasul acela, s-au apropiat ucenicii de Iisus și I-au zis: Cine, oare, este mai mare în împărăția cerurilor?
Și chemând la Sine un prunc, l-a pus în mijlocul lor,
Și a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veți întoarce și nu veți fi precum pruncii, nu veți intra în împărăția cerurilor.
Deci cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăția cerurilor.
Și cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește.
Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării.
Reply With Quote