Citat:
În prealabil postat de topcat
Genetica studiaza genele sau studiaza genele si produce mutanti?
Vrea sa spuna ca nu e neaparat necesar ca o proteina sa aibe exact forma asta, pentru ca viata sa existe. Ea poate fi foarte bine sa fie inlocuita cu o alta molecula si viata sa continue, chiar daca nu exact in forma in care o cunoastem noi.
Toate dovezile evolutionismului ne duc la concluzia ca, cu cit ne indepartam in trecut, cu atit formele de viata sint mai simple. Avem tot dreptul sa presupunem ca prima forma de viata era mult mai simpla decit ceea ce gasim azi pe Pamint.
Nu cred ca ai inteles argumentul.
Se refera la cresterea sanselor prin marirea punctelor de extragere, a tragerilor simultane, nu secventiale.
|
1. Depinde cum privesti problema. Atat genetica cat si biochimia au in natura un anumit efect si alt efect in mainile oamenilor, ca si instrument.
2. Si ar trebui doar sa cred? Tu crezi?
3. Dimpotriva, am citit ca in trecut viata marina era mult mai diversificata ca acum. Si din cate stiu, diversificare=complexitate.
4. Am inteles la ce se refera. Problema este: de ce a existat aceasta efervescenta in combinatii si mutatii? Doar pentru ca trebuia sa fie? Nu cumva, poate chiar aceasta efervescenta a fost unul dintre instrumentele folosite de Dumnezeu?