View Single Post
Vechi 11.09.2009, 05:35:38
RedTears
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dar pe de alta parte poate ca este si include multe lamuriri si raspunsuri tinute de Dumnezeu pentru cei mai vrednici, mai stii? si trebuie in continuare sa cautam raspunsurile in descoperirile arheologice
Da, ai dreptate, poate ca este treaba noastra. Sti ce cred sincer ? Ca Vaticanul ( si nu numai ) ascunde atatea manuscrise ( atatea adevaruri ) pe care ar trebui sa le faca publice. Totul se rezuma la "putere", "indobitocire", asuprire etc. Cum credeti ca ar arata Vaticanul daca ar veni si ar spune in fata intregii omeniri - Stiti, de fapt, noi " cei alesi, piosi " am "omis " sa va relatam cate ceva din adevarurile spuse, asa ca o sa mai adaugam cate ceva la Biblie, adevaruri gasite nu cu multi ani in urma.
Ce ar zice credinciosul ortodox sau ala catolic? Mai sa fie, astia-s nebuni. Asa ca ce zice Vaticanul ? - Lasa totul asa ca e bine, lasa "prostii" sa nu stie ...
E doar un gand, sa nu credeti ca fac aluzie la voi sau la modul vostru de gandire, fiecare e liber sa gandeasca ce doreste.

Citisem pe un forum cu ceva timp in urma, ca un user intrebase un preot ortodox ce parere are despre ziua de odihna, care este, sambata sau duminica ? Preotul sincer i-a raspuns ca e sambata, dar datorita faptului ca toti "credinciosii" cred cu tarie ca e ziua de duminica, Biserica nu poate schimba acum aceasta conceptie - Ce ar crede credinciosii ? Si in plus fata de asta, daca preotii recunosc sau sustin Sambata ca zi de odihna, sunt exclusi din Biserica.

Nu stiu cat este de adevarat sau nu, dar stiu ca Sabatul este sambata, nu duminica. Deci cred ca sunt erori peste tot in toate religiile.

Poate ma insel, dar va rog sa nu sariti cu gura pe mine cum fac de obicei crestinii piosi, vb. in mod civilizat.

Multumesc :P
Reply With Quote