Citat:
În prealabil postat de Anna
Ai dreptate Noesisa si se spune ca in Cana a inceput minunile...Si mie imi place tare mult sa ma gandesc ca a dus o viata normala in acei ani pentru ca avem ca argument si faptul ca oamenii din locurile sale au fost foarte socati cand au auzit ca Isi spune Fiu al lui Dumnezeu si nu L-au acceptat. Daca ar fi avut o viata extraordinara nu ar fi fost asa socati, dar ei au trait langa El ca langa un om obisnuit si n-au putut crede ca poate fi Dumnezeu, nu I-au inteles smerenia.
|
Ma gindesc oare ce viata extraordinara de care vorbesti ar putea avea un om care s-a nascut dintr-o femeie simpla de la tara?
Eu sunt convins ca nu a petrecut nici o clipa din cei 17 ani in comunitatea lui muncind cot la cot cu oamenii asa cum afirma Noesissa. Daca o facea si lumea il cunostea in toti acesti ani, cred ca nu numai ar fi incurcat-o cu Sinedriul dar si cu oamenii de rind care sigur ca nu numai l-ar fi ignorat sau considerat bolnav mintal dar il luau si la bataie indiferent ce le-ar fi povestit... lumea de astazi nu este cu mult diferita de acea perioada iar reactia ar fi fost similara!