Citat:
În prealabil postat de costel
Am colegi care nu se pricep la ceea ce fac, dar nu-si pun problema ca pot fi buni sau chiar foarte buni pentru altceva. Sunt asemantori celor care au gresit trenul. Adica vor sa ajunga la Arad cu trenul ce duce spre Galati. Cred ca si aceasta e o mare problema a zilelor noastre: sa nu stii ce-ti este propriu.
|
Interesant subiect ai gasit si asa este, astazi nu mai stim cine suntem si ce ne identifica. Si eu cunosc persoane care fac o facultate de exemplu doar pt ca este la moda sau se pot castiga bani multi dupa si asa se umplu toate domeniile cu oameni care muncesc robotizat, fara a pune suflet in ceea ce fac iar rezultatele nu intarzie sa apara. Dar oare de ce sa ne fi indepartat asa de noi insine? Oare de ce sa nu ne recunoastem calitatile si pasiunile? Sa fie din cauza banilor, a recunoasterii sociale sau doar a lipsei de autocunoastere? Cateodata mi se pare ca nu ne mai place sa fim noi insine, parca peste tot unde ma uit vad masti si teama de a ne exprima propriul eu...Mi-ar place sa stiu de unde vine teama asta? Poate din lipsa de credinta si iubire...