continuare de mai sus
Cei care au dezertat recent din “raiul pucios” (Marian Zidaru, Victoria Zidaru, Sandu Dan, Ilie Bunea, Ionică Țurloi) nu sunt nici ei uitați, ci sunt trecuți ca fiind “cu fața necurată”:
“ Cei ce au căzut din bărcuța Mea din voia lor, din dorul lor de ei înșiși, aceia nu s-au mai gândit și la Mine, și la mersul Meu cel greu prin necredința de pe pământ, dar fața Mea este curată, nu este ca a lor, și vom merge numai înainte...” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 22 iulie a.c.) (e vorba ca acuzarile shi nemultzumirile lor sunt neintemeiate, ca Dumnezeu sigur are obrazul neindoielnic foarte curat shi de 7 ori curatzit in foc de ispita, fara sa osandeasca asha cum procedeaza cel rau crezand-se pe sine vrednic mintzind)
Liderii pucioși speră ca după dezertarea “greilor” mai sus menționați să poată să o ia de la început cu alții mai fraieri, cu ajutorul cărora să propovăduiască la toată lumea ereziile lor (asta ramane de demonstrat, iar demonstratzia o face Dumnezeu prin darul sfintzeniei, Harul Duhului Sfant, credincioshia shi nu asha ca ni se pare noua ca shtim, ca shtim acuza de eres shi sectarism pe toata lumea, recunoscandu-ne pe sine insushiri, doar pe noi, acolo la simbolul credintzei unde se vorbeshte despre Iisus Hristos) și așa să-i “îndumnezeiască” pe mulți:
“ O, popor de la izvor, îți întăresc, tată, puterile trupului, puterile sufletului și iubirea, și pe Mine în tine, și îngeri și sfinți cu tine la lucrul zidirii celei noi, care se arată acum tot mai întreg, din zi în zi tot mai mult, și vom sfârși curând și vom pune ordine mare în curțile Mele cu tine. Voiesc cu dor mult, tot mai desăvârșit voiesc îndumnezeirea ta, și de la tine a multora, fiule. Eu de aceea am venit acum pe pământ cu atâta lucrare,...” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 22 iulie a.c.)
Până una-alta, însă, preocupările lor sunt mult mai practice și mai lumești. Grija lor cea mai mare este să-i pună la muncă grea pe adepți ca să termine mai repede ultima clădire începută în fața “căsuței Corneluței”, prin care să întregească “salba” silozurilor fără rost de la Pucioasa:
“ O, fiilor, fiți plini de pace și de toată liniștea cea sfântă la locul și la lucrul vostru împreună pentru sfârșitul zidirii celei noi în curțile Mele cu voi! Fiți, tată, harnici, căci Eu vă dau putere să fiți așa! Intrați sub greu...” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 22 iulie a.c.)
Dar Adevăratul Hristos nu stă închis între ziduri făcute de mâna omului.
(Chiar asha deci bine spus shi tocmai de asta lucreaza Dumnezeu din greu cu munca grea la ziduri, la "silozuri", la jitnitze... la zidurile Ierusalimului cel Nou.)
……………………..
Estera
3 august 2009
……………………..
deci parafrazandu-l pe Hristos, nadajduind iertare, inchei cu /Pace Voua\... fiilor lui Dumnezeu.
Last edited by vsovi; 10.09.2009 at 09:56:03.
|