Mariuta, scumpa mea si eu am trecut prin ceva asemanator si inca trec. Eu sunt doar trista, furioasa, nervoasa, foarte geloasa si ma cert cu toti. Scumpa mea, ce vreau eu sa spun este ca eram pierduta. Pana ieri seara, cand un om cu suflet mare m-a sfatuit sa citesc Acatistul Sfantului Ciprian. Dupa ce am citit primul Condac si primul Icos m-am simtit mult mai bine, chiar foarte linistita. Scumpa mea, am simtit ca am gasit pacea sufleteasca care imi lipsea atat de mult! Desigur o sa-l citesc in continuare! Dar scumpa mea, ce vreau eu sa-ti spun tie, este ca eu am ajuns sa fiu asa de cand am reinceput o veche relatie. Intamplarile noastre semana putin. Tot ce vreau eu sa-ti spun este ca NIMENI si dragostea NIMANUI nu e mai presus de Dumnezeu si dragostea Sa. Gandeste-te ca nu e drept ce faci...strici o casnicie. El are o sotie...este asa ceva drept in fata lui Dumnezeu? Scumpa mea, nici nu stii cata mila mi s-a facut...pentru ca si eu eram si inca sunt ( cat de cat) intr-o astfel de stare...dar nu atat de grava. Mie imi este greu asa, dar cred ca tie iti este foarte greu. Mariuta draga, roaga-te din tot sufletul ca Dumnezeu sa te aduca pe calea cea buna. Cat despre barbatul pe care tu il iubesti, gandeste-te ca faci o nedreptate...Numai bine si Dumnezeu sa te aduca pe calea cea buna!
|