Citat:
În prealabil postat de marian72
Din pacate mai exista si astfel de indarjiti contra Lui Dumnezeu, care mai cred ca viata s-a nascut din bacterii extraterestre.Nu am nimic cu Darwin,dar inca de la teoria lui incoace nu s-a demonstrat descendenta omului din primate,deci mai lipseste o veriga!!!
|
Eu sunt unul dintre cei care subscriu la
teoria panspermiei si-o sa-ti dau si trimiteri. Dar fara sa uit ca Hristos este Ratiunea si Duhul Sfant este Autorul vietii si al existentei.
Daniel 7:
2. Daniel a început a grăi, zicând: "Văzut-am în vedenia mea din timpul nopții cum cele patru vânturi ale cerului au sfredelit marea cea necuprinsă.
3. Și patru fiare uriașe au ieșit din mare, una mai deosebită decât alta.
4. Cea dintâi semăna cu un leu și avea aripi de vultur. M-am uitat la ea până ce aripile i-au fost smulse și a fost ridicată de pe pământ și pusă pe picioare ca un om și i s-a dat inimă de om.
Zaharia 2:
10. "Sculați, sculați și fugiți din țara de la miazănoapte", zice Domnul, "că v-am împrăștiat în cele patru vânturi ale cerului;
S-ar parea ca din cele patru vanturi ale cerului s-a nascut viata pe Pamant (=Univers).
Poti sa-mi explici altfel cum de viata si samanta vietii a aparut in ziua a treia si Soarele si stelele in ziua a patra?