Draga Domnule
tricesimusquintus se vede ca nu aveti nici o legatura cu Adevarul Evanghelic din raspunsul tau catre mine am inteles decat o incercare jalnica de a pune dovezile biblice intr-o lumina negativa....Draga Domnule unde scrie in biblie ca Adam a sarbatorit sambata?Unde scrie ca Dumnezeu l-a pus sa sarbatoreasca sambata?
Citatul care l-am dat IEREMIA 31,31 in biblia mea apare,in a ta sectanta fiind nu o gasesti asa ca iti dau un sfat poti sa-i dai foc...Caci biblia sectanta foarte multe modificari are fiind sectanta nu?Ai tu mare grija ca multe modificari ati adus biblie si ati falsificat si modificat Cuvantul Lui Dumnezeu asa cum e mintea voastra intunecata de diavoli arhiconi normal ca si biblia a avut de suferit modificari.Daca nu ma insel ultima voastra carte din V.T. este Maleahi nu?
Bun in citatul dat de domnia voastra se referea la cei ce vor sa fie evrei valabil fiind doar pana la Venirea Lui Hristos cand toate vor fi noi cand va avea loc implinirea legilor vechi.
Duminica:a inviat Hristos,a trimis Duhul Sfant si Duminica va judeca lumea asta.Asa ca tu sarbatoreste sambata ca evrei singura diferenta fiind ca voi credeti si in Iisus Hristos dupa gura ,dar dupa fapte sunteti dusmani Lui urati Crucea pe care prin moartea Sa ne-a adus Viata,urati pe Maica cea Prea Curata a Sa(cea care l-a tinut in pantece 9 luni de zile,care a suferit alaturi de El si care acuma sta alaturi de El in Imparatia Cerurilor si pentru rugaciunile ei lumea e inca tinuta vai de tine sectante cand o sa vina judecata si ea va fi acolo si ce vei raspunde cand tu ai urat-o?),urati pe Sfinti care sunt prietenii Domnului ceea ce ei vor cere El va implini.Sunt multe de discutat si multe argumente de adus insa eu deja cunosc genul tau de sectanti fanatici si increzuti care degeaba ii arati Ma omule uite Iisus Hristos a dat putere apostolilor sa ne ierte greselile si trimisa mai departe prin hironie...Pentru ca minte iti este intunecata si judecata stramba am mai zis frumos repet:
"De la pacat se intoarce usor omul,de la eres mai greu."
Doar unul Bunul Dumnezeu te poate intoarce din cararea ta stramba si prin rugaciunile tuturor Sfintilor si a Preacurate Maici Domnului fie sa te lumineze si sa te indrepte spre Viata cea vesnica pana nu e prea tarziu.Doamne ajuta!