View Single Post
Vechi 05.09.2009, 01:14:28
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatosul Vezi mesajul
sambata sa fiu clar a fost data doar evreilor ca zi de sarbatoare recunostinta fata de Dumnezeu pentru ca i-a scos de sub robia egiptenilor...
Sambata a fost data lui Adam inca din Eden, iar Adam nu a fost evreu, iar Domnul Hristos reaminteste ca sambata a fost data pentru om, nu [doar] pentru evreu:

"Și le zicea lor: Sâmbăta a fost făcut pentru om, iar nu omul pentru sâmbătă." (Marcu 2,27)

Citat:
doar pentru evrei ,nu pentru toate popoarele....
Isaia 56:6 "Și pe străinii, care se vor lipi de Domnul ca să-I slujească, și să iubească Numele Domnului, pentru ca să fie slujitorii Lui, și pe toți cei ce vor păzi Sabatul, ca să nu-l pîngărească, și vor stărui în legămîntul Meu"

Citat:
Ia auzi ce zicec Dumnezeu ca va da alta zi de sabatoare prin proroci Lui...Ieremia 31,31:"Si alt Testament voi incheia cu casa lui Israel,nu ca cel ce l-am incheiat pe Muntele Sinai si alta zi de sarbatoare voi randui poporului Meu."
Aveti mare grija la cuvintele adaugate de dvs intre ghilimelele versetului 31, ca mare blestem va atrageti falsificand Cuvantul Domnului!

18. "Și eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărți: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieții și din cetatea sfântă și de la cele scrise în cartea aceasta." (Apocalipsa 22)

Citat:
Ia auzi si aici ce zice Sfantul Apostol Pavel CATRE coloseni credeti in el nu...Credeti N.T NU?ATUNCI ASCULTA AICI:"Nimen sa nu va invinuiasca pe voi pentru ziua noua,sau sarbatoare sau sambata,cele vechi au trecut,toate s-au facut noi."
Aveti iarasi grija! Versetul 16 din Coloseni 2 nu l-ati citat corect:

16. "Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă, sau la sâmbete,"

Termenul este sambete, nu sambata, insa in original e vorba de sabate, iar aceste sabate ceremoniale la evrei puteau fi si in alte zile decat sambata. Contextul in care e plasat termenul (sarbatoare, luna noua) ne spune clar ca e vorba de aceste sabate ceremoniale, si nu de sabatul zilei a saptea a saptamanii.

Citat:
Mi-am incheiat pledoaria ca ceea ce biserica voastra militeaza e o minciuna si vii cu tupeul nerusinat aici la noi sa spui ca Biserica noastra e un fals sectantule...
Cuvintele acestea aduc un deserviciu bisericii dvs si nu fac decat sa va scoata mai rau in evidenta exprimarea pleonastica. Nici macar nu mai sunteti amuzant. Pacat...imi erati simpatic...

Citat:
fugi acuma la pastorul sau ce aveti in biserica aia sa-ti zica ce-s cu astea ca sa poti sa-mi raspunzi...
Nu este nevoie sa-l deranjez pentru atata, va raspund eu din slabele mele cunostinte. Doamne ajuta!