View Single Post
Vechi 04.09.2009, 22:48:55
pacatosul's Avatar
pacatosul pacatosul is offline
Member

Data înregistrării: 06.02.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit Sabatul

Sa-l sustin pe Henri al sambata sa fiu clar a fost data doar evreilor ca zi de sarbatoare recunostinta fata de Dumnezeu pentru ca i-a scos de sub robia egiptenilor..."Amintire ca ati fost robi in Egipt si v-am scos cu mana tare si va fi legatura vesnica intre Mine si tine Israele." doar pentru evrei ,nu pentru toate popoarele....Cand a venit Ezdra sa zideasca Ierusalimul au venit si celalte popoare sa le ajute la zidirea Ierusalimului si le-a spus Ezdra si Neemia:"Voi n-aveti fagaduinta si n-aveti Sambata data de Dumnezeu,noi avem Sambata data de Dumnezeu nu voi de aceea nu veti zidi impreuna cu noi." Prin asta clar arata Sfanta Scriptura ca Sambata a fost pentru evrei ,nu pentru celalte popoare.
Ia auzi ce zicec Dumnezeu ca va da alta zi de sabatoare prin proroci Lui...Ieremia 31,31:"Si alt Testament voi incheia cu casa lui Israel,nu ca cel ce l-am incheiat pe Muntele Sinai si alta zi de sarbatoare voi randui poporului Meu." Ia auzi si aici ce zice Sfantul Apostol Pavel CATRE coloseni credeti in el nu...Credeti N.T NU?ATUNCI ASCULTA AICI:"Nimen sa nu va invinuiasca pe voi pentru ziua noua,sau sarbatoare sau sambata,cele vechi au trecut,toate s-au facut noi."
Mi-am incheiat pledoaria ca ceea ce biserica voastra militeaza e o minciuna si vii cu tupeul nerusinat aici la noi sa spui ca Biserica noastra e un fals sectantule...du-te si vezi de drumul tau CINE ARE URECHI SA AUDA,CINE NU SA RAMANA IN RATACIREA LUI...fugi acuma la pastorul sau ce aveti in biserica aia sa-ti zica ce-s cu astea ca sa poti sa-mi raspunzi...Mai bine deschideti ochii si vezi Adevarul ca doar unul e si acela in Trupul Lui Hristos...