View Single Post
Vechi 04.09.2009, 15:00:13
pacatosul's Avatar
pacatosul pacatosul is offline
Member

Data înregistrării: 06.02.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit ....

Draga Domnule vsovi un singur lucru il am mandru la mine ca sunt Ortodox mai mare bucurie nu exista in lumea asta ..Nu neg ca exista oameni nevinovati in S.U.A. insa ea e tara de unde majoritatea sectelor vin si isi au finantare mormoni,martori lui Iehova,penticostali,adeventisti etc.Si nemernici astia vin la noi sa ne invete religie cum sa nu fiu suparat sau nervos...Tu stiai ca peste 65% dintre americani sunt sectanti?observi ca sectele astea care au inceput sa-si fac veacul prin Romania toate sunt intemiete de oamenii americani care fie au trait in Vestul Salbatic fie nu ma intereseaza insa au fost in stare sa-si faca propriile lor religi ca s-au gasit ei mai destepti decat altii si sub inselare diavoleasca sa recruteze slujnici in bisericile lor....exista peste 5000 de secte in lume la ora actuala da?
Bun ce a zis Iisus Hristos:"Eu sunt calea,adevarul si viata."Dar v-are dragul meu frate s-a referit la mai multe adevaruri?Nu la unul singur ...apai cn are dreptate adventistul sau penticostalul?mormonul sau martorul lui iehova?
Sau v-are Biserica Lui Hristos intemeiata de El pe cruce acuma 2000 de ani?cea ortodoxa din care din pacat s-a desprins cea romano-catolica din care au rasarit toate sectele astea nenorocite;destramarea duce la destramare...uite doar adventisti cate tipuri exista fiecare cu ale lui...astia nu sunt biserica lui Dumnezeu astia toti nu au legatura cu Hristos si cu adevarul evangheliei...este alegerea ta ce crezi si cum crezi insa daca tu esti sectant si vii aici sa gasesti loc de cearta pleaca si vezi-ti de drumul tau si ne lasa pe noi ...
INSA PANA LA URMA CE ESTI?ADEVNTIST?
Eu am pacatele mele cu care nu ma mandresc si nu vreau sa judec oameni,insa cand se i-au de Hristos,de religia mea atunci nu am sa stau cu mainile in san si sa-i las sa faca ce vor din noi?auzi ce zici Biblie de sectanti nici macar sa nu le dam buna ziua,sa nu-i primim la noi in casa ca sunt lupi imbracati in piele de oaie...si nu are dreptate?veniti si rapiti crestini din Trupul lui Hristos pt. fiecare veti da plata la Judecata si veti vedea acolo si veti plange pentru ca ati vrut sa rupeti Biserica lui Hristos cea soborniceasca si apostoliceasca!!!!

Last edited by pacatosul; 04.09.2009 at 15:08:37.