View Single Post
Vechi 04.09.2009, 13:50:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Iustin:
acuma spui ca era Miller inshelat shi ca e vina lui ca il osandise careva...

poi asta e vina lui ca a socotit sfarshitul zicand ca zilele (serile shi diminetzile) 2300 le-a socotit ani? o poi cate gresheli facem noi zilnic autoinshelandu-ne pe noi sau pe altzii rastalmacind scripturile...

poi 2300 de zile da 6 ani shi 3 luni...

apoi spune sf Lavrentzie ca inaintea sfarshitului se va arata antichrist shi in timpul lui... shi e vorba de 42 de luni adica 3 ani shi 6 luni, trei ani shi jumatate ca la Hristos... cat va fi autoinscaunat antichrist cu participarea patriarhului...

deci imi pare o viceversare cu intzelegere tainica... 6-3 respectiv 3-6 deci ceva gen 666...

sau daca 2300 sunt serile la care se aduga diminetzile atunci rezulta 2300/2 zile ca la Facerea shi deci da exact 3,14... ani adica exact PI ani.

sau anii pismei. ca asta din urma va fi mai rau ca piszmeus, ca zeus adica primul rege grec... dar shi mai viclean...

deci e clar ca va fi un timp cand se vor strica bisericile... spurcaciunea pustiirii va fi la loc sfant...

shi nu se pot socotii zilele (serile shi diminetzile) ca anii, ci e vorba de sfarshitul veacurilor... paganismul cel mare.

Daniel 8 cu
17. Si el a venit unde eram eu si, cand se apropia, m-am inspaimantat si am cazut cu fata la pamant. Si el mi-a grait: "Ia aminte, fiul omului, caci vedenia este pentru a arata sfarsitul veacurilor!"

iar sfarshitul va veni pe nepregatite, lepadarea de credintza va veni shi totzi apostatzii il vor imbratzisha cu entuziasm...

deci Miller nu poate fi osandit atat de aspru doar pentru ca n-a priceput un verset... o socoteala... poi ce pricepe cineva ceva din scripturi? lucrurile sunt tainice... sunt intzelepciuni... doar copiii shi batranii duhovnici intzeleg perfect... dar shi unii preotzi ce se feresc de slava de la oameni...

Last edited by vsovi; 04.09.2009 at 13:55:16.