Subiect: curentul emo
View Single Post
Vechi 02.09.2009, 22:52:14
georgiana52 georgiana52 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.07.2009
Locație: pitesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru georgiana52
Implicit emo

e mai mult un curent comercial.acum toti pustii se cred emo.chiar si eu acum vreun an eram "fascinata" de stilul vestimentar al "emoistilor".problema nu e stilul vestimentar si muzica deprimanta.eu una tocmai treceam printr o perioda mai grea pentru ca tocmai ma mutasem.si am inceput sa ascult muzica emo.nu.tokio hotel nu canta muzica emo nici macar trista nu e.muzica emo e muzica pe acorduri joase,lente uneori metal,piese in care solistii aproape ca jelesc.piese in care sunt obisnuite frazele gen "i hate this world" etc. pot spune ca incepusem sa cad intr o depresie in primul rand din cauza muzicii cu efecte negative care in loc sa ma faca mai optimista ma intristau pana plangeam.acum imi vine sa rad de cat de fraiera eram si ca in loc sa mi pierd timpul ascultand muzica de aia "daunatoare" puteam citit o rugaciune sa ma linistesc.noroc ca la mine a fost o faza trecatoare din care pot spune ca am invatat ceva si ca nu duceam la extrem sa ajung sa ma tai doamne fereste cu lama.imi pare rau de copii care iau in serios curentul asta si cred ca e normal sa fi trist, depresiv tot timpul si ca viata nu are rost.
Reply With Quote