View Single Post
Vechi 01.09.2009, 20:09:40
OmuBun
Guest

Implicit

Nu stiu ce sa spun! E destul de delicat. Si sunt convins ca daca cineva indrazneste sa ofere sfaturi, ele sunt diferentiate clar daca cel ce le da este barbat sau femeie.
In principiu consider ca alcoolul este cel mai mare dusman al unei casnicii armonioase. Mirosul respingator, reactiile anormale si toate celelalte care deriva dintr-o minte tulbure pot aduce o femeie la disperare. Nu judec pe nimeni, dar poate ca intrebarea care ti-o pui acum, ar fi trebuit sa ti-o pui inainte de a lua decizia de a impune conditii! Dupa parerea mea cred ca Dumnezeu te-ar fi ajutat daca ai fi dorit asta cu adevarat. Acum e tarziu, el probabil te va ..."parasi" cu sau fara regrete. Dar tu nu mai ai 20 de ani si mai ales nu esti singura. Sa te ajute Dumnezeu dupa cum ti-e sufletul, desi e total absurd sa vorbim despre asta acum... Intr-o zi sunt convins ca o sa spui: "Doamne, ce barbat bun am mai avut, asa betiv cum era, pentru ca facea aia, si aia si aia... Asta are alte metehne pe care nu i le suport!!!" Pentru ca, draga mea, majoritatea femeilor emancipate au ajuns la o concluzie clara: "Toti barbatii e porci!" Din pacate, orgoliul ne creeaza niste farse ca nu le mai uitam niciodata, daca bineinteles recunoastem principiul platii in aceeasi moneda!
Dumnezeu sa-ti dea putere sa le duci pe toate, sa te intareasca in credinta ta si sa-ti dea intelepciunea de care ai nevoie!
Reply With Quote