Citat:
Īn prealabil postat de Evreulcelales
deoarece Romania nu a facut aproape nimic ca sa-i educheze,sau nu a stiut ce sa faca ca sa le schimbe mentalitatea si felul lor de viata ,sau Romania nu a avut imensele bugete sa faca asta.
A educa tziganii nu este un lucru de legi si pedepse.Este un lung-lung efort national care trebuie inceput cat mai devreme si in primul rand, multii lor copii . Daca planurile care le ve-ti face vor reusi,sa sperati ca in10-15 ani ve-ti incepe sa va bucurati de roade.
Foarte adevarat ce s-a scris aci despre problema demografica . Daca o sa o maturati sub covor o sa va treziti intr`o rea-zi ca tziganii va vor condui tara.
Parerea mea.
|
asa e... frate... trezi-ti-va!!!... va rog... va implor... voi nu vedeti ce fac astia cu tara noastra?? nu vedeti ce fac cu Romania??? doamneee.... suntem romani ei sunt tigani... nu au ce cauta aici... nu se numesc romani... ei de ce nu au o tara a lor??? pentru felul in care se comporta.... va rog... trezi-ti-va!! oameni buni... faceti ceva pana nu e prea tarziu... cum obama a ajuns la presedintie (fiind niger) de ce nu poate si un tigan sa ajunga? (pentru ca nu o sa permit eu asta... si chiar daca va trebui sa omor pentru ca asta sa nu se intample o voi face...)... dar va rog... uita'ti'va in jur... mai lasati credinta... trezi-ti-va... o singura viata aveti.... nu spun sa nu credeti in dumnezeu si sa nu va inchinati la el dar... mai gandi'ti'va si la alte lucruri cum ar fi viata voastra... nu va pasa de ea? pai asta nu se numeste sinucidere? eu una nu vreau sa mor... si mai ales nu din cauza ca m'am lasat condusa de tigani....