Subiect: Destin si Ideal
View Single Post
Vechi 28.08.2009, 16:44:33
gabriela_iagar's Avatar
gabriela_iagar gabriela_iagar is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2009
Locație: Romania, Bucuresti
Religia: Ortodox
Roaga` L sa`ti dea lucrul acela numai daca iti este si de folos.

Eu am renuntat sa mai cred in destin, fiindca toate fatalitatile le punem pe seama destinului.
eu cred ca nu trebuie sa ne gandim ce destin avem ci sa luam lucrurile asa cum vin in viata, cu bune cu rele.

Pai eu cred ca in primul rand ocupatia noastra permanenta ar trebui sa fie sa`L pastram pe Dumnezeu in suflet. adica facand fapte bune, nemaifiind rautaciosi cu altii, etc.Eu cel putin asta incerc sa fac.

Si daca facem astea ii aducem si multumire totodata pentru binefacerile primite, nu?

oricum ramane la latitudinea fiecaruia cat IL pastreaza pe Dumnezeu in suflet si cat.
oricum daca iti pui intrebarile astea inseamna ca esti pe un drum bun:D.
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim.
Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea.
Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat.
Reply With Quote