View Single Post
Vechi 27.08.2009, 14:07:28
antonio antonio is offline
Member

Data înregistrării: 11.04.2007
Locație: Italia
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru antonio
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Antonio, dar ce anume a spus Maica Domului la Medjugorie si lui Padre Pio? Iarta-mi nestiinta..
Deci, din cartea "Glasul Cerului Deschis Aparitiile Preacuratei la Medjugorje, Mimep-Docete U.C.R.", despre Purgator:

-pagina 31:

In 2 nov. 1981 la cinci dintre ei le-a aratat Paradisul si Purgatoriul. Cu o alta ocazie i-a aratat si celi de-al saselea. Doi dintre ei, Vicka si Jakov la cinsprezece zile dupa au fost dusi in mod fizic in Rai si Purgatoriu. O calatorie la fel a facut si Ivan. La patru le-a aratat Iadul, doua fetite au rugat-o pe Preacurata sa nu le arate, pentru ca le era teama si Preacurata nu le-a aratat.
Par. Tomislav spune ca mesajul pe care Preacurata vrea sa-l dea privitor la lumea de dincolo este urmatorul:
Azi o mare multime dintre oameni cand mor merg in Purgatoriu. Un numar iarasi mare merg in Iad.
Numai un numar foarte mic merg direct in Rai, fara a fi obligati sa treaca prin Purgatoriu.
Preacurata va spune.
Va convine sa renuntati la totul pentru a fi dusi direct in Rai in clipa mortii voastre?

Aici alt mesaj dar din alta carte (Planul Mariei pentru a salva lumea):

pagina 69

Miercuri 12 iulie 1982
Cu privire la Purgator:
"In Purgator exista multe suflete. Chiar persoane consacrate lui Dumnezeu: preoti, calugarite. Rugati-va mult pentr ca aceste suflete sa fie puricate; macar Crezul si de 7 ori Tatal Nostru, Bucura-te Marie, Slava Tatalui. Va recomand acest lucru.
Multe suflete se afla in Purgator de timp indelungat, caci nimeni nu se roaga pentru ele.

pagina 73:
Luni 10 ianuarie 1983:
[..]
Cu privire la Purgator Gospa (adica Preacurata in croata) a spus:
"Exista diferite nivele, dintre care cele mai de jos sunt in aproprierea iadului, iar cele mai inalte se aproprie treptat de Cer.
Nu in Ziua Mortilor, ci de Craciun parasesc Purgatorul cele mai multe suflete. Exista in Purgator suflete care se roaga cu ardoare lui Dumnezeu, dar pentru care nici o ruda sau prieteni nu se mai roaga de pe pamant. Dumnezeu le face sa beneficieze de rugaciunile altor persoane. Se intampla ca Dumnezeu sa le permita sa se manifeste in diferite moduri pe langa ai lor, pe pamant, pentru a le reaminti oamenilor exista Purgatorului si sa le solicite rugaciuni adresate lui Dumnezeu, care este drept, dar bun. Cea mai mare parte dintre oameni merg in Purgator, multi merg in iad; un mic numar merg direct in Cer.

Acum despre Padre Pio (cartea "Padre Pio da Pietricilna, Fra' Alfonso Maria Parente):

Din interviul cu Padre Alessio, care a trait cu Padre Pio:

pagina 126:

Stiu ca nu avea contacte numai cu ingerii, ci si cu spiritele din Purgator...

"Da. Am auzit din buzele lui aceste cuvinte: Sunt mai multe suflete din Purgator ce se urca pe muntele acesta pentru Liturghia mea decat persoanele vii":
Si a mai spus ca acele persoane cereau rugaciunea lui.

Aici despre convertirea deplina: (cartea "Glasul Cerului...")

-pagina 84

25 ianuarie 1988
Dragi copii, si astazi va invit la convertirea deplina. Cat este ea de grea pentru cei care nu L-au ales pe Dumnezeu! In Dumnezeu va invit la convertire deplina, dragi copii, El poate sa va dea tot ce-I cereti. Dar voi il cautati pe Dumnezeu numai atunci cand va napadesc bolile, problemele, greutatile. Atunci voi credeti ca Dumnezeu este departe de voi, ca nu va aude si nu va asculta rugaciunile. Nu, dragi copii, aceasta nu este adevarat. Daca voi sunteti departe de Dumnezeu, voi nu puteti primi haruri, voi nu le cereti cu credinta puternica. Eu ma rog pentru voi zi de zi. Doresc sa va aproprii tot mai mult de Dumnezeu, dar nu pot sa o fac, dar nu pot sa o fac, daca voi nu vreti acest lucru. De aceea, dragi copii, puneti viata voastra in mainile lui Dumnezeu. Va binecuvantezx pe toti.
Va multumesc ca ati raspuns chemarii mele.

Aici despre rozariu:

pagina 84

24 februarie 1988
[...] Iata de ce, dragi copii, nu va temeti! Daca va rgati, Satan nu va poate face rau, caci voi sunteti copii lui Dumnezeu si Dumnezeu vegheaza asupra voastra.
Rugati-va! Rozarul sa fie mereu in mainile voastre! El va fi pentru Satan un semn ca voi imi apartineti!
Va multumesc ca ati raspuns chemarii mele!

Mai era si alta carte dar n'o am la mine despre diferite minuni si chemari la Medjugorje printre romani.
Eu personal n'am auzit de asa ceva in lumea ortodoxa; mesaje date de Preacurata, intalniri cu Domnul Iisus Hristos. Promisiuni de genul, "n" rugaciuni pe zi= "n" suflete scoase din Purgator.
In alta carte (Mesaje de iubire date de Divina Intelepciune unui suflet pentru ca ele sa ajunga la inima fiecarui om, Bucuresti Decembrie 2007) Iisus si Maria se arata in fiecare zi unei persoane.

Sunt cazuri de acest gen in lumea ortodoxa, cu mesaje gen Medjugorje, Fatima, Lourdes?

Ce parere aveti despre aceste mesaje (din partea de sus)?

Sper sa nu supar pe nimeni!
Iarta-ma Doamne!

Last edited by antonio; 27.08.2009 at 14:13:48.
Reply With Quote