View Single Post
Vechi 27.08.2009, 13:54:07
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Hai ca mai ai putin si treci de la Verginica-Noul Ierusalim de la Pucioasa la adventisii d-nei Ellen White. Tu ce esti maistre, ortodox, adventist sau verginist sau din toate trei cate putin???!!

Iustin, acceasi intrebare voiam sa i-o pun si eu;cred ca vsovi are din toate cate putin, daca maine se va descoperi o trambita a iehovistilor...hop si vsovi, o pune la colectie; mai ramane sa descoperim trambitele musulmanilor,evreilor si toate cate cate or mai fi; nu de alta dar sa-i completam colectia omului'.

de ce suntetzi patimashi, eu n-am zis ca Ellen White e o trambitza ci ca s-ar putea sa marturiseasca fara sa shtie despre Romania ca sanctuar Ceresc shi doream sa nu osandim doar asha ca n-avem ce face altceva mai bun, ca orbii... shi iata ca se pare ca nici nu erau mincinoshi cei din jurul lui Ellen White din moment ce au marturisit ca li s-a luat Harul shi s-a inchis usha... ei sperau shi rabdau dar usha marturiseau ca li s-a inchis shi credeau ca pentru toata lumea...

deci daca sf Verginica e o certitudine pt mine ca e sf Trambitza a Domnului shi un prooroc mare asha ca Moise, despre Ellen W nu am vrut sa ma pronuntz ci doar banuiam ca darul ei era de la Domnul dar iata ca i s-a luat... l-au pierdut, usha li s-a inchis shi ei nemincinos au marturisit... nu mai simtzeau Harul... dar continuau sa aiba vedenii... deci ma feream sa am manie fara judecata... pofta fara minte shi naluciri pripite... din patimashia lui antichrist, care se recunoashte doar pe sine ca mantuitor, ca Dumnezeu, cand defapt e fiul satanei... o fiara ce vrea doar carne shi sange pe peretzi... sa mance el... numai el...

Last edited by vsovi; 27.08.2009 at 13:59:03.