De fiecare data cand ies din Bucuresti linistea satelor si oraselor de provincie ma apasa greu. Sunt dependent de zgomotul de fond generat de trafic si locuind la sosea nu pot sa adorm in liniste totala. Noaptea pentru mine inseamna iluminat stradal. Cand imi vizitez neamurile la tara si se lasa bezna peste sat nu ma simt deloc bine. Culmea e ca neamurile au pareri diametral opuse cand vin in Bucuresti. Pana la urma astea nu sunt merite ale orasului, ci consecinte ale sale.
Faptul ca pot sa cobor din bloc la 4 dimineata si sa merg 100 de metri ca sa-mi cumpar tigari sau orice altceva mi se pare un lucru bun. La tara magazinele se inchid la ora 8 si nu exista varietate in produsele vandute.
Bucurestiul are o viata de noapte activa si sunt multe de facut pentru cei ce vor sa viziteze orasul la ore tarzii.
Observ ca oamenii au devenit mai curati si nu mai arunca gunoaiele pe strada asa cum o faceau in trecut. Soferii sunt la fel de nesimtiti, din pacate, dar aglomeratia crunta la anumite intersectii pe care le vizitez zilnic a disparut in ultimul an din cauza unui sistem bine pus la punct de semafoare.
Imi place orasul si cu greu m-as desparti de el.