View Single Post
Vechi 27.08.2009, 07:57:18
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Am citit doua plus cea a lui Aron Moldovan. Tu vorbesti de naivitate !?
Si din tot ce ai citit, ai ramas doar cu elementele negative gasite tocmai in site-ul respectiv. Pai ori a fost o lecturare in diagonala, ori esti mai mult decat naiv sa crezi asa ceva, fara nici un discenamanat.

Citat:
profetiile,, ei dovedit mincinoase? Unde este acum duhul profetiei care era semnul ca invatatura unei ,,biserici,, e cea adevarata?
Dovedit mincinoase de catre cine? Si nu semnul acesta e unicul semn al bisericii adevarate, invataturile unui profet trebuie sa mai fie si in concordanta cu Scripturrile, nu sa le contrazica.

Citat:
Deci inavatatura voastra a fost intemeiata si se bazeaza pe falsele viziuni si profetii ale unei singure persoane
Daca peste noapte ar disparea toata literatura acestei singure persoane intreaga doctrina ar ramane nealterata, pentru ca ea se bazeaza in totalitate pe Scriptura.
Toate punctele de credinta sunt extrase din Biblie nu din Traditie, sau scrierile inaintasilor. Vi s-a parut pana acum ca am combatut ereziile de pe forum ori am aparat vreo doctrina adventista cu un citat macar din Ellen White? Daca spuneti ca da, atunci chiar vi s-a parut...

Citat:
Aron Moldoveanu te contrazice:
Nimeni de pe acest forum n-a comparat-o pe EGW cu apostolii si profetii, asta spuneam. Nici macar Aron Moldovan nu zice asa ceva in citat. Nu vad unde este contrazicerea.