Subiect: Bătrânii
View Single Post
Vechi 26.08.2009, 22:45:46
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Pentru sophia

Doamne , Sophia nu te mai chinui atat !

,, atunci aceia fara copii (ca nu le-a dat Dumnezeu), ce trebuie sa faca si sa simta ? ,,

Ce sa faca... sa-si puna nadejdea in Dumnezeu ! Ce sa simta ..bucurie ca au ajuns la batranete ..cu sau fara copii ar trebui sa multumim ptr fiecare varsta pe care o implinim ptr ca sunt milioane de copii sau tineri care mor fara sa ajunga la adolescenta , la maturitate ..

Pai bine zici ca daca n-a dat Dumnezeu ... atunci de ce inca e suferinta ? Sunt incredintata ca stie Domnul de ce n-a dat si daca accepti ca judecata Sa e Sfanta si Dreapta atunci nu mai e loc de ..de ce ?
Apoi vezi si tu ca sunt atatia parinti care n-au parte de respectul cuvenit si nici de ingrijire sau ajutor la batanete din partea copiilor..ba mai rau sunt atatia parinti ucisi de fiii lor !!
sunt atatea si atatea mame (???) care avorteaza, abandoneaza sau isi ucid copiii ..stiu ..si n-as vrea sa stiu ..si n-as vrea sa fie ..
Simt ca-ti plange inima ..iarta-ma te rog , poate nu te inteleg eu bine , dar asta ajunge la mine din partea ta , o durere inca vie ,
o permanenta intrebare de ce ?
Nu stiu daca ai nevoie de imbratisarea mea dar te rog , primeste-o..

Last edited by sia; 27.08.2009 at 19:13:22.
Reply With Quote