View Single Post
Vechi 26.08.2009, 14:38:41
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de metanoia2 Vezi mesajul
Draga Veveritza, poate ca ai dreptate, nu ai pentru ce sa iti ceri scuze,( desi nu ma uit la TV aproape niciodata) dar atitudinea sotiei lui, tine de psihicul femeilor care au vazut prea multe telenovele si au visat prea mult.Ca sa poti sa "ajungi" cu mintea in mintea unui om trebuie sa "intri" in felul lui de-a fi oricat de jenant ar parea. Daca pentru a-l scoate pe fratele meu din ispita trebuie sa ma fac ca sunt nebun ca el (si aici ma refer la nebunia sotiei de a-si parasi sotul pentru un iubit virtual) atunci nebun o sa ma fac, ca sa castig sufletul fratelui meu. Deci asta am vrut sa spun.
Unui om duhovnicesc ii spui direct sa lupte duhovniceste dar omul care renunta repede insemna ca nu e pregatit numai pentru asemenea lupta. Deci trebuie sa profite de faptul ca ii cunoaste sotiei gandirea si sa o imblanzeasca( desi modalitatea data de mine este disperata) iar in paralel sa lupte duhovniceste atat cat poate(adica sa-si caute un duhovnic si sa tina un canon pentru luminarea si intorcerea sotiei).Totul este sa nu renunte la lupta.
Dragul meu frate intru Hristos nu ai idee cate femei stau si viseaza sa li se intample ce i s-a intamplat ei, casatorite si necasatorite.
Din pacate nu exagerez, spre rusinea mea am cunoscut multe femei genul acesta si foarte usor de sedus in acest fel. Unele din pacate nu depasesc nici la maturitate gandirea din adolescenta. Intreaba 10 adolescente care duc o viata lumeasca si vei constata ca 9 din ele gandesc asa naiv.Si la urma urmei, daca nu sunt pe masura gandirii lor de ce unele femei urmaresc cu fanatism telenovelele???
Felicitari totusi ca ai o parere atat de buna despre femei incat nu concepi macar ca unele gandesc atat de naiv.

Probabil ai dreptate, gandesc asa pentru ca eu nu sunt prietena buna cu televizorul, cat despre telenovele si cai verzi pe pereti....nici atat; si te cred pe cuvant ca ai cunoscut astfel de femei; vezi, fiecare vorbeste din experienta de viata si imi place asta
Reply With Quote