View Single Post
Vechi 25.08.2009, 06:39:31
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Bautar Vezi mesajul
Iarta-i Domne ca nu stiu ce zic.Nu lasati crestinilor ca Preasfanta Maica Domnului sa fie ponegrita in asa hal de niste fiinte ,ca nu pot sa le zic oameni.Mi se strange inima cand vad ce injosita este Maica Domnului de catre asa zise culte care interpreteaza Sfanta Scriptura dupa bunul lor plac.
Cine a ponegrit-o pe Maria, mama Domnului Iisus Hristos? Faptul ca nu ne inchinam la ea, nu inseamna ca o ponegrim. Luati exemplul Sfintilor Apostoli; acestia nici macar nu au pomenit-o in epistolele lor. Si pe ei ii acuzati ca au ponegrit-o?

Eu cred ca noi o respectam mai mult pe mama Domnului Iisus Hristos. Ea ne-a lasat o singura invatatura :"Sa faceti tot ce va va zice (Domnul Iisus)" (Ioan 2:5). Noi respectam aceasta invatatura.

In Sfanta Scriptura, nici Sfintii Apostoli (Petru in Fapte 10:26, Pavel in Fapte 14:15) nici ingerii (Apocalipsa 22:8,9) nu vor sa primeasca inchinare. Toti ne indeamna sa ne inchinam numai lui Dumnezeu prin Domnul Iisus Hristos. Credeti ca Domnul Iisus Hristos are nevoie de ajutoare pentru a ne mantui? Sau, credeti ca Sfintii au nevoie de inchinarea noastra, ca rasplata si multumire? Nu-i va rasplati si multumi Dumnezeu peste inchipuirile lor?

Care este rostul inchinarii la altceva decat la Dumnezeu? De unde vine acesta stirbire a ceea ce se cuvine numai lui Dumnezeu prin Iisus Hristos? In mod sigur, vine de la inselatorul. El stie ca numai Iisus Hristos ne poate salva. Asa ca, incearca sa satisfaca dorinta de inchinare a omului indreptandu-i atentia tot catre oameni (de cele mai multe ori chiar morti). Si asa pierde din vedere ceea ce trebuia sa-i fie tinta: "Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavarsirea credintei noastre, adica la Iisus." (Evrei 12:2)

Daca Maria, mama Domnului Iisus Hristos ar putea sa va vorbeasca, tare v-ar mai mustra pentru ratacirea voastra.