View Single Post
Vechi 24.08.2009, 16:19:57
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Aratati-mi unde scrie in biblie cand sa concepi un copil si...eu va cred pe cuvant, dar nu inventii si interpretari " sfintite ".
Dumnezeu a spus sa inmultim pamantul, nu sa inmultim pamantul, duminica, luni, sau marti...sau mai stiu eu cand.

Prin tine vorbeste necunoasterea, iar asta este o prima sursa de pacat :-)

Nu stiu exact versetele, dar chiar Sfantul Apostol Pavel a scris ca este bine ca sotii sa se impreuneze o perioada, iar apoi sa poasteasca, samd.

De asemenea, citind marturii despre Parintele Arsenie Boca am descoperit enorm de multe lucruri. Un mic exemplu, a venit la el o mama cu un copil pe brate[ era handicapat ], iar Parintele i-a spus: "E drept ca l-ai conceput in post? "

Parintele a scris carti despre casatorie, sfaturi pentru tineri, etc. Le am in format electronic, daca vrei, ti le pot trimite, astfel incat sa poti elimina cauza necunoasterii.

Am gasit in cateva carti si faptul ca aceste reguli, de a nu avea contact trupesc decat luni, joi si samabta, au fost date de catre mari asceti, postitori, de cei care nu mai aveau patimi trupesti, si din acest motiv ei nu inteleg tinerii casatoriti.

Eu nu sunt casatorita si nu sunt in masura sa dau sfaturi..dar il am la suflet pe Parintele Arsenie, si stiu ca a vietuit ca un sfant, astfel incat nu pun la indoiala cuvintele si sfaturile sale.

Doamne ajuta!
Reply With Quote